+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 08.04.-14.04.2013

Анонс:

Минулими вихідними у Рівному пройшов семінар для голів ОСББ міста на якому містяни мали змогу налагодити контакти з будівельниками, дізнатися про різні новації у цій сфері та чимало іншого.«Авангард» зачекає. Міські та обласні чиновники поки що так і не знайшли необхідної суми на ремонт головного спортивного стадіону міста. Краса та юриспруденція. У Рівному обрали "Міс Феміду-2013". Значний дефіцит води в селах краю, розтріскування та просідання ґрунту на площі понад 800 гектарів - до цього призвела складна екологічна ситуація на річці Горинь. Область допомагає районам облаштовувати та ремонтувати спортивні майданчики. На минулій сесії Рівненської обласної ради депутати проголосували за деякі зміни до бюджету.

На черговому засіданні члени постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівного вирішили, що школярам годі гуляти та час вже сідати за парти. Рівненський ливарний завод банкрут чи все ж таки ще спроможний відновити своє виробництво? Це питання вирішували служителі Феміди. Аби вони врахували думку і простих працівників заводу, які найбільше постраждали від ситуації. До відкриття нового купального сезону будуть готуватися як тільки сніг зійде - про це під час чергового засідання міськвиконкому повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій Василь Росовський. Гуртожитки в комунальній власності міф, чи реальність? За найскромнішими підрахунками, аби уряду втілити ці ініціативи в життя потрібен понад мільярд гривень. Їх креативність та майстерність вразила всю країну. На чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу рівненські перукарі тріумфували. Додому привезли аж 9 нагород.

Руїни, жах, та безвідповідальність. Дороги, наче після другої світової війни. Так наші покриті впадинами автошляхи характеризують рівненські водії. Навіть міський голова погоджується з критикою, таке явище на українських дорогах називає соромом. Наркотики природного походження своє вже віджили, нині у моді синтетичні препарати, такі як амфетанім, або ж первентин, інформують служителі правопорядку. Популярністю користуються і різноманітні лікарські засоби, які умільці вже давно навчилися перетворювати у дурман. "Всі квіти Всесвіту" під такою назвою в мистецькій залі обласної бібліотеки пройшов один із фестивальних днів дитячої творчості. Дітлахи малювали весняні дарунки - квіти: реальні та вигадані, земні та інопланетні,звичайні та незвичайні.

На Рівненщині проблему із влаштуванням малюків у дитсадки вирішують за допомогою додаткових груп. Близько 400 кілометрів доріг Рівненщини не пережили зими. Квітами та спогадами у Рівному відзначили Міжнародний день визволення в'язнів із фашистських концтаборів. Найкращим учням Рівного подарували квитки на концерт "Океану Ельзи". Рівне на ці вихідні перетвориться у столицю моди. Опозиція під своїми знаменами зібрала рівнян.

На Рівненщині покращується якість надання екстреної медичної допомоги. Учасники рівненської команди КВК-ЮІР "Інші діти" стали найкращими гумористами. За рік бригади швидкої Рівненщини виїздять на невідкладні виклики до немовлят близько 400 разів. У Рівному пройшов Міжнародний природничий конкурс "Колосок весняний". Будівельники Рівненщини стурбовані нововведеннями Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю.

Схожі статті