+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 07.11 - 13.11.2011

Цього тижня журналісти дізналися багато нового та корисного. Зокрема побували на урочистостях у Рівненському льонокомбінаті з нагоди офіційного відкриття. А також привітали обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності із 10-річчям.

Також збагатилися і духовно, побувавши на відкритті виставки копій ікон візантійської школи малярства та на презентації першого в Україні ейдетичного словника фразових дієслів англійської мови.

Не оминули акули мікрофону увагою і науково-практичної конференції "Європейський простір вищої освіти як основа розвитку суспільства", яка проходила у Рівному, а також взялися до ручок, щоб написати з мешканцями краю диктант до Дня української мови та писемності.

Окрім того долучилися і до спорту. Журналісти відвідали гру "Урагана" і "Кардинала". Пізніше вирушили на міні-футбол, який вприурочили до старту другого сезону "Сімейних перегонів".

 Не забули журналісти і про серйозне. Дізналися, що зала камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії потребує капітального ремонту. Також побували на тренуваннях рятувальників, як ліквідовували небезпеку на "Рівнеазоті".

Схожі статті