+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 07.10.-13.10.2013

Анонс:

У Рівному вирішують житлові питання. 99% рівненських будинків вже з теплом. У Рівному "Санком" шукав волонтерів, які готові допомагати бродячим собакам. У Рівному стартувало дитяче талант-шоу "Стань зіркою".

Рівняни утеплюють свої будинки за допомогою Муніципальної програми сталого розвитку міста. 270 юнаків з Рівненщини відправились на строкову службу. Якісна підготовка до зими дозволила завчасно розпочати опалювальний сезон на Рівненщині. На Рівненщині підвищують родючість ґрунтів. У Рівному тих, хто захоче пограти у більярд на місці колишньої в’язниці – фотографуватимуть.

У Рівному продовжують зносити незаконно встановлені кіоски. У Млинівському районі, що на Рівненщині, відкрили побутовий комплекс із виробничими майстернями. Чи продаватимуть в рівненських магазинах алкоголь у нічний час? Рівненщина переходить на альтернативне паливо.

У Рівному демонтували перший незаконно встановлений кіоск. Головний медик Рівного порадив містянам щеплюватися від грипу. На Рівненщині під одним дахом навчають школярів та виховують дошкільнят. Як боротися з незаконним гральним бізнесом у Рівному? У Рівному зареєстрували 492 сімейних дебошири, проте знизився рівень дитячої злочинності.

Рівненські тролейбуси обладнали звуковими сигналами. Рівненські ліцеїсти одягнули міліцейську форму. У Рівненській області на Рокитнівщині запрацював новий центр дозвілля. Брати Капранови презентували для рівнян свою нову програму "Дзен.юа". Рівненські старшокласники крокували та співали в рамках фіналу конкурсу військово-патріотичної пісні та строю "Червона калина-2013".

Схожі статті