+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 07.04.-13.04.2014

Анонс:

У Всесвітній день здоров’я рівнянам міряли тиск. Олег Тягнибок розповів жителям Рівненщини як змінити Україну. Про бурштин, заступників та свій розпорядок дня розповів очільник Рівненщини. "Фонд підтримки цінностей Майдану" створили на Рівненщині. У Рівному пройшов Всеукраїнський чемпіонат з таеквондо імені академіка Степана Дем’янчука. У Рівному  "Французька весна".

У Рівному молодшають інсульти та інфаркти. Алкоголь рівнянам не продаватимуть з 22 вечора і аж до 10 ранку. У Рівному хочуть відродити партію "Народного Руху України". Рівненські школярі просили миру та єдності в країні.

Проїзд у рівненських маршрутках може подорожчати на гривню. "Рівнеголовпостач" оскаржує рішення апеляційного суду у справі банкрутства у Вищому господарському суді України. На Рівненщині Всеукраїнська олімпіада "Юні знавці Біблії". У Рівному ОСББ Романа Шухевича, 8 готується до Великодня.

Депутати Рівнеради виділили гроші на панно "Небесної сотні", медогляд резервістів та купівлю квартир сім’ям загиблих на Майдані. На Рівненщині в Острозькій академії навчаються четверо студентів з Криму. Міський голова Рівного зустрівся із Першим секретарем з політичних питань Міністерства закордонних справ та у справах Співдружності Великої Британії. У Рівному триває Шевченківська весна.

Ярослав Гранітний: "Керівництво "Правого сектора" привласнило 100 тисяч доларів партійної каси". У Рівному Басів Кут готують до пляжного сезону. У мікрорайоні Тинне планують побудувати завод з утилізації ртутних ламп. У Рівному завдяки Муніципальній програмі сталого розвитку  планують відремонтувати 40 будинків. Рівнян знайомили з парашутним та планерним спортом просто неба на майдані Незалежності. У Рівному  пройшов другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади з "Безпеки життєдіяльності".

Схожі статті