+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 06.05.-12.05.2013

Анонс:

У вишах Рівненщини готуються до вступної кампанії. У Рівному вшанували пам'ять розстріляних євреїв у 1941 році. Лікарі центральної міської лікарні привітали ветеранів Рівного. Рівне напередодні Дня Перемоги вшанувало пам'ять загиблих під час Великої Вітчизняної Війни.

Рівненські ветерани через телеміст поспілкувалися зі своїми бойовими побратимами із Республіки Тива. У Рівному безкоштовно робитимуть щеплення від сказу домашнім тваринам. Пацієнтам госпіталю для інвалідів війни очільник Рівненщини вручив грошову допомогу та слухові апарати. У рівненському архіві знайшли листи солдатів з фронту.

У Рівному відзначили День перемоги. У Рівному вихованці ПДМу читали книги під відкритим небом та пропагували буккросинг. У День Перемоги маленькі рівняни малювали для ветеранів малюнки з побажаннями.

На Рівненщині ветеранів Великої Вітчизняної війни вшанували в управлінні внутрішніх справ. У рівненському зоопарку проходить "Пасхальний вернісаж". У Рівному 13 травня стартує Благодійний марафон "З вірою у майбутнє".

Схожі статті