+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 05.11.-11.11.2012

Анонс:

Впродовж грудня рівняни зможуть здати люмінесцентні лампи та батарейки безкоштовно. Мовознавці Рівненщини закликають українців говорити правильно. Влада Рівненщини обговорила нагальні проблеми на селі.

Пенсіонери Рівненщини у грудні отримають більше грошей? 10 підприємств Рівненщини серед найкращих в нашій державі. Реконструкція та будівництво Рівненського перинатального центру йде за графіком. На Рівненщині формують єдиний електронний реєстр черги громадян на житло. У Рівному пройшов вечір пам’яті присвячений до 75-річчя масових розстрілів української інтелігенції в Карелії.

Більше тисячі жителів Рівненщини лікуватимуть цьогоріч столичні професори.
У Рівному визначили переможців міського проекту "12 історій про УПА". У стінах МЕГУ до Дня української писемності пройшли літературні читання. У Рівненському краєзнавчому музеї відкрилася персональна виставка монет. Хрест чи пам’ятник НКВД має стояти на Рівненщині?

У Рівненському перинатальному центрі незабаром розпочнеться монтаж медичного обладнання. Лариса Івшина завітала на Рівненщину із презентацією серії книг "Бронебійна публіцистика". Для вихованців Рівненського економіко-правового ліцею правоохоронці влаштували показові виступи. За рік роботи Рівненському льонокомбінату є чим пишатися. Хто та кого "посилав у відставку" на сесії Рівнеради?

У Рівному в річку знову зливають нечистоти. Електронна система для голосування "Рада" знову дала збій у роботі. Рівненській "Школі мрій" під номером 14 виповнився рік з моменту відкриття. Дитячі лікарні Рівного та Польщі співпрацюватимуть.

Схожі статті