+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 05.08.-11.08.2013

Анонс:

Дороги Рівного відремонтують до холодів? У Рівному запрацював шкільний ярмарок. Рівненський міський центр зайнятості навчає безробітних заробляти гроші у всесвітній павутині. Кількість хворих на рак шкіри з кожним роком зростає.

У день другої річниці ув’язнення Юлії Тимошенко у Рівному пройшов мітинг. Громадський рух "Твереза Україна" стурбований вільним продажем у Рівному "цілющої" настоянки з "градусом". На Рівненщині обговорили проблеми шкільної освіти. У Квасилові на дахах багатоповерхівок встановили потужні прожектори.

Гаряча вода у кранах рівнян з’явиться наприкінці місяця. Міський центр зайнятості видає ваучери на навчання рівнянам старше 45 років. Рівняни мають змогу побачити раритетні фото мотокросу за 1977-1984 роки. До Дня міста на жителів обласного центру чекає "Несподіване Рівне". Світлана Сад проконтролювала роботу "мобільного соціального офісу".

Рівненські спортсмени на Дефлімпійських іграх здобули золоту, дві срібні та бронзову медалі. На Рівненщині відкрили контактний центр оперативного реагування на неправомірні дії працівників міліції. У Рівненському районі осучаснюють Клеванську лікарню. Влада Рівненщини привітала будівельників краю з професійним святом.

У Рівному "Золоту підкову" добудують? Рівне щороку на озеленення одного гектара витрачає 2700 гривень. На Рівненщині перевірили умови лікування ветеранів Великої Вітчизняної війни. У Рівному перекриють рух. Вступна кампанія добігає кінця.

Схожі статті