+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 05.05.-11.05.2014

Анонс:

Громадські активісти Рівного повалили паркан навколо будівництва на Пагорбі Слави. На Рівненщині посилюють пропускний контроль. Святкових парадів у День Перемоги на Рівненщині не буде. Рівненську міліцію просять з’ясувати кількість мешканців будинку на Тихій, 7. Заводу з утилізації ртутовмісних ламп у Тинному не буде. Ансамбль народного танцю "Дружба" Рівненського ПДМу відсвяткував свій день народження.

У Рівному параду на 9 Травня не буде. Про легалізацію видобутку бурштину на Рівненщині розмірковували місцеві чиновники та науковці. У Рівненському пологовому будинку №2 відкрили нове відділення  денного стаціонару. У МЕГУ учні голосували за мир  на Міжнародних громадських читаннях.

Представники Червоного Хреста вчили рівнян надавати першу медичну допомогу. Відновити довіру рівнян до місцевого самоврядування прагнуть поляки. У Рівному ОСББ "Арістон" добудовувало свій будинок. У Рівному на "Лебединці" оселився металевий янгол. Проти будівництва на Пагорбі Слави виступили  рівненські будівельники.

Гроші на дітей та дороги розподілили члени бюджетної комісії Рівненської облради. Рівненським бюджетникам доведеться "затягнути паски". Напередодні Дня Перемоги  ветерани провели для рівненських школярів урок пам’яті. У яких умовах живуть військовослужбовці під час навчань на рівненському полігоні? В рамках благодійного марафону рівняни насолодилися співом хору та прем’єрою вистави.

Схожі статті