+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 04.08.-10.08.2014

Анонс:

Рівняни придбали для армії безпілотник. На Рівненщині воюють за ставок. Полонені рівненськими військовими із ОК «Північ» розповіли за що воювали. Рівненщина продовжує скорочувати обсяги споживання природного газу.  До ювілею Рівненської області планують випустити пам’ятну монету.

Волонтери у Рівному збирають для військових речі першої необхідності. Рівненські активісти зібралися під стінами УМВС на підтримку побитих мітингувальників в Одесі. Близько 60  поранених у зоні АТО проходитимуть лікування та реабілітацію на  Рівненщині. У Рівному триває будівництво оптового ринку сільськогосподарської продукції. Нардеп від Рівного Олег Осуховський взяв участь в обговоренні необхідності прийняття закону про люстрацію.

Самооборона Рівного «забронювала» «КамАЗ» для військових АТО. На Рівненщині новий головний акушер-гінеколог. Рівне приймає поранених солдатів.  На Рівненщині селяни ремонтують БТР. Із серпня рівняни платитимуть військовий збір.

Діабетикам Рівного бракує ліків. На Рівненщині діє більше 80 громадських формувань з охорони правопорядку.

На Рівненщині з’явилася надгробна плита із зображенням Володимира Путіна. Головний землевпорядник Рівного пройшов детектор брехні, щоб довести, що не бив підлеглу. На Рівненському високовольтному заводі розгорівся  скандал. У Рівному стара двоповерхівка на «Лебединці» руйнується від фундаменту до даху.

Схожі статті