+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 04.02.-10.02.2013

Анонс:

Рівненські онкологи завдяки телемедичній мережі консультуватимуться зі своїми колегами з інших міст. У Рівному абітурієнти познайомилися із освітнім життям НУВГП. У Рівному стартував регіональний тур Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків".

Рівняни, які проти будівництва АЗС на Соборній, пікетували апеляційний господарський суд. Жителі області швидку допомогу викликатимуть через Рівне. Все більше абітурієнтів Рівненщини надає перевагу навчанню у Польщі.

Коли запрацюють ліфти у багатоповерхівках Рівного? Рівненський льонокомбінат покращує своє виробництво. Чи всі дитячі мультфільми є безпечними?

Студенти Рівненщини влаштували справжній Віденський бал. До Рівного завітали науковці з усіх куточків нашої держави. На Рівненщині освітяни і чиновники розмірковували, як забезпечити першим робочим місцем молодь. Помірятися силою до Рівного приїхали працівники ДСО з усієї України.

Перинатальний центр пройшов останню перевірку та готовий приймати породіль Рівненщини. У Рівному живуть п’ять довгожителів, які відсвяткували 100-річний ювілей. Рівнянам презентували творчий доробок видатного церковного діяча та письменника митрополита Іларіона. Форум з питань місцевого самоврядування пройшов у Рівному.

Схожі статті