+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 03.06.-09.06.2013

Анонс:

В "Рівнеобленерго" новий керівник. "Небесна колискова" для маленьких рівнян подарувала казковий концерт. Рівненські правоохоронці привітали випускників Олександрійської школи-інтернату. Рівнянам розповіли, що передбачає новий Трудовий кодекс. У Рівному більярдний клуб "Альбіон" свій день народження відсвяткував турніром.

У Рівному телефонні будки перетворили на міні-бібліотеки. Свято добра та дитинства влаштувала рівнянам "Небесна колискова". Рівненські журналісти в онлайн-режимі поспілкувалися з міністром доходів і зборів.Для рівнян з вадами зору презентували аудіокнигу.На Рівненщині відтворять давньослов’янський град.

Рівненщина переходить на альтернативні види палива. Замість вугілля у котельнях Рівненщини спалюватимуть кору дерев. Кращі школи Рівного отримали матеріальну нагороду. Грамотами та щасливими монетами відзначили міські чиновники представників ЗМІ Рівного в переддень професійного свята.

На Рівненщині школи переводять на альтернативні види палива. Жителі Рівненщини віком від 45 років за державний кошт можуть здобути новий фах. "Сфера-ТВ" кращий регіональний телеканал України.

Схожі статті