+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 03.03.-10.03.2014

Анонс:

Рівне готується до мобілізації. На Рівненщині створили координаційний штаб. Рівненські військові пишаються своїми колегами з Криму, що  не  піддалися на провокації. У Рівному голови ОСББ поділилися своїми проблемами.

На Рівненщині представили нового голову ОДА. У міліції Рівненщини кадрові зміни. На сесії Рівненської облради депутати з новим очільником краю  обговорювали легалізацію рішень президії. У Рівному в  МЕГУ відкрили  пам'ятну стелу на честь бійців Небесної сотні. Лідер "Правого сектора" у Західній Україні Олександр Музичко звернувся до всіх українців.

Офіцер запасу ВМС поділився своїм баченням подій  в Криму. Новопризначений начальник міліції зустрівся з громадою Рівного на вічі. У Рівному стартували Шевченківські дні. Рівненські мами проти війни. Чи буде парк Шевченка у Рівному з новими вбиральнями за 300 тисяч гривень? У стінах МЕГУ пройшла науково-практична конференція присвячена творчості Тараса Шевченка. До представника Нацради з питань телебачення та радіомовлення звернулися з проханням відключити на території Рівного російські телеканали. Олександр Музичко спростовує інформацію про вимагання грошей у представників державних та приватних структур Рівненщини.

За міського голову Рівного заступилися  афганці, священнослужителі, голови ОСББ та депутати. Фермери з Рівненщини допоможуть продуктами харчування військовослужбовцям в Криму. На Рівненщині  письменник Юрій Андрухович взяв участь у поетичному марафоні.

У  Рівному планують перейменувати проспект Миру на  Героїв Майдану. Афганці просили за свого побратима-безхатченка Петра Кур’яту у міського голови Рівного. Депутати облради Рівненщини  затвердили ряд звернень до Верховної Ради. У Рівному із студентським життям прощалися 175 магістрів МЕГУ.

Схожі статті