+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 02.12.-08.12.2013

Анонс:

В Рівному оголосили безстроковий страйк на підтримку євромайдану в Києві. На Рівненщині розбудовують агропромислові комплекси. У Рівному мітингувальники вимагали, щоб Василь Берташ здав свій партквиток.

Новорічна ялинка рівненському євромайдану не заважатиме. У МЕГУ обговорили актуальні проблеми педагогіки вищої школи. Молода сім’я іноземців обрала Рівне своїм домом.

Євромайдан по-рівненськи. Рівненських студентів за мітинги на Євромайдані залякують недопуском до сесії. У Рівному військові відзначають день Збройних Сил України.

Рівненські представники мас-медіа висловили свій протест проти побиття журналістів у Києві. Помічниками рівненських чиновників стали студенти. У міській раді відбудуться урочистості до Дня місцевого самоврядування. У Рівному діти з порушенням опорно-рухового апарату зіграли у виставі.

На базі Рівненської станції екстреної медичної допомоги створюють єдину диспетчерську службу. Місцеві депутати закликали рівнян страйкувати. Своє ставлення до подій на Євромайдані висловили представники Міжцерковної Ради Рівного. У Рівному пройде олімпіада знавців Біблії. Рівненські військові у День Збройних Сил України танцювали на балі. До Рівненської міграційної служби іноземці здебільшого звертаються за посвідками на тимчасове або постійне проживання.

Схожі статті