+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 02.09-08.09.2013

Анонс:

Спеціально створена комісія з депутатів Рівнеради та представників міськвиконкому перевіряє "Рівнеелектроавтотранс". Продукція, яку виробляють незрячі Рівненщини й надалі матиме пільгове оподаткування. На Рівненщині стартувала операція "Документ". На Рівненщині підприємства повертають борги до пенсійного фонду. Рівненська АЕС до свого 40-річчя відкрила двері для журналістів.

У Рівному відкрили інформаційно-інноваційний центр для вчителів. На Рівненщині під одним дахом об’єднали школу, дитячий садочок та ФАП. Рівненщина розширює мережу дошкільних закладів. На Рівненщині роздавали "Нобельські премії". Рівненський лікарсько-фізкультурний диспансер реорганізовують. На Рівненщині побільшало шкіл. Новий навчальний рік студенти НУВГП розпочнуть із оновленою технологічною базою. На Рівненщині відкрили районний Будинок дитячої та юнацької творчості.

Державтоінспекція подарувала рівненським школам спеціальні куточки безпеки дорожнього руху. Метри української журналістики завітали у МЕГУ. Відбулася урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти Рівненського інституту Київського університету права. На Рівненщині відкрили центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Рівненські будівельники запросили на відвертий діалог міську та обласну владу. Реформи в сфері екстреної медичної допомоги на Рівненщині тривають. У Тараканівському форті зроблять музей першої світової війни та відкриють ресторан. На Рівненщині з алкогольним синдромом народжується близько 6 малюків із 10 тисяч здорових.

Влада Рівненщини контролює, щоб працівникам авторемзаводу виплатили зароблені гроші. З початку року на Рівненщині всиновили 20 дітей. На Рівненщині школярі Зарічного матимуть новий спортивний комплекс. У Рівненському перинатальному центрі народилося 26 двієнь та 2 трійні. На Рівненщині вироблятимуть 150 різновидів торфових сумішей.

Схожі статті