+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 02.06.-08.06.2014

Анонс:

Труну, похоронні вінки та пацюка принесли під стіни обласної міліції активісти Рівного. У довідці про смерть вояків вбитих під Волновахою не написали, що вони загинули в бою. На Рівненщині стартує ЗНО. На майдані Незалежності у Рівному збиралося Віче. У День захисту дітей у Рівному пройшов конкурс бального танцю «Крок до зірок-2014». Готувати тірамісу  рівненських журналістів вчив кухар з Італії. Рівненський автомайдан  випустив у небо жовті та блакитні кульки в рамках  акції «Оновлена Україна». Випускники Рівного попрощалися із шкільним життям.

Рівненську родину, яка має борг у банку, вже вдруге прийшли виселяти із будинку. На міській сесії роздумували над тим, як допомогти рівненським військовослужбовцям. У Рівному в ОСББ «Лагода» через невелику прибудинкову територію, не  вистачає місць для парковки. У Рівному презентували фотовиставку  «Чия крихітка?»

У Рівненському  інституті Університету "Україна" вчили боротися зі стресами та жити креативно. На одну заправку у Рівному стане більше. Депутати Рівного хочуть оздоровити дітей зі Сходу. Очільник медицини Рівненщини розповів як можна зробити благодійні внески у лікарнях прозорими. 736 учнів Рівного  здобули 1254 перемоги на олімпіадах і конкурсу-захисту МАН.

Телеканал  «Сфера-ТВ» отримав нагороди  від спілки журналістів, силових структур краю та місцевої влади. Ключі від 26 новеньких швидких отримали медики із усіх районів Рівненщини. Студенти та викладачі Острозької академії зібрали гроші на бронежилети  військовим Рівненщини. Написати заяву про звільнення вимагають активісти Рівненщини  у голови Радивилівської РДА. Валютні позичальники налаштовані рішуче. У Рівному в ОСББ «Золотіїв» планують облаштувати дитячий майданчик, проте, не мають для цього місця.

Схожі статті