+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 01.09.-07.09.2014 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині фіксують спад промислового виробництва. Родина Міжнародного економіко-гуманітарного університету поповнилася новими студентами. Рівненський льонокомбінат пошив 700 футболок з довгим рукавом  для військових. У Рівному учні «Центру Надії»  пішли в оновлену школу. Дубровицький НВК «Ліцей-школа» поповнився 48 першокласниками.

У Рівному відкрили диспетчерський центр екстреної медичної допомоги. Рівняни, в будинку яких є сміттєпровід, платитимуть більше за відходи. Дует «Куля» співав для студентів МЕГУ. У центрі Рівного відкрили новий дитсадок.

Хто вкрав гроші рівненського Майдану? Міський голова ініціює виділення коштів на придбання квартири у Рівному для чемпіона юнацьких Олімпійських ігор Михайла Романчука. У Рівному мешканці будинку Струтинської, 35 міняють автономне опалення на централізоване. Ректора Острозької академії студенти облили водою. МФК «Кардинал-Рівне» готовий до нового спортивного сезону.

Добровольці козацького полку просять у рівнян про допомогу. Волонтери Рівного збирають теплі речі для військових. В Рівному планують видати спеціальний  молитовник для військових. Депутати Рівнеради не дали «Ріверсайду» землю в оренду під будівництво. 

Завтра рівняни прощатимуться із загиблим солдатом у зоні АТО. На сесії Рівнеради депутати обговорили чимало важливих питань. У Рівному хочуть перейменувати вулиці. На Рівненщині створили коаліцію «За демократичні вибори». У Рівному  жителі Орлова, 35 а  оновлюють свій будинок.

Схожі статті