+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 01.04-07.04.2013

Анонс:

Відомі спортсмени краю проводитимуть уроки фізкультури для учнів Рівненщини. На Рівненщині попереджають про можливі паводки. Громадська організація "Екоклуб" знає як заощадити Рівненщині до 15 мільйонів гривень в рік на теплоенергії. Представники громадської ради спільно з керівництвом ОДА планують зменшити кількість сиріт на Рівненщині. На проведення виборів на Рівненщині не вистачає коштів.

У Рівному знесуть незаконно встановлені кіоски та гаражі. Школяр із Рівного виграв 50 тисяч гривень на навчання. На Рівненщині серед майбутніх юристів обиратимуть "Міс Феміду". Із наближенням Великодніх свят рятувальники Рівненщини ознайомили священнослужителів із Правилами пожежної безпеки. Реорганізації фтизіатричної служби на Рівненщині продовжується.

У Рівному триває карантин. На Рівненщині рух "За життя" закликає жінок не робити аборти. Рівненські медики успішно лікують діток з органічними ураженнями нервової системи та порушенням психіки. У Рівному нагородили кращих вчителів та вихователів. Бібліотекарі навчатимуть сільських жителів Рівненщини працювати з комп’ютером та пошуку інформації в Інтернеті.

У Рівному пустує крісло начальника житлово-комунального господарства. Найкращі в світі танцюристи живуть на Рівненщині. Представники Антимонопольного комітету обговорили перспективи захисту конкуренції на Рівненщині.

На 16 сесії облради депутати заслухали звіти голови обласної ради Юрія Кічатого та голови облдержадміністрації Василя Берташа. Перемогу у відкритому кубку з боксу серед жінок з Республіки Білорусь привезли у рідне місто рівянки Іванна Крупеня, Катерина Шамбір та Олександра Маліванець. Ці здобутки на спортивній ниві не єдині у наших співвітчизниць, перші місця у своїй ваговій категорії вони посіли й на чемпіонаті України місяць тому. Область допомагає районам облаштовувати та ремонтувати спортивні майданчики. На минулій сесії Рівненської обласної ради депутати проголосували за декотрі зміни до бюджету.

Схожі статті