+380673870816 +380673870816

Новини Рівного (ВІДЕО)

АНОНС:

Вакцини проти грипу надійшли до Рівного. Ціна за одну дозу 172 гривні, виробник – Франція, купити можна в аптеках міста. Чи фіксують спалах захворювань вже цього тижня епідеміологи?

У Рівному знову на вулицю можуть виселити мешканців одного з гуртожитків міста. Так, на сесію міської ради прийшли жителі будинку Відінська, 41. Люди скаржаться, що  власник гуртожитку просто хоче їх вижити і просять владу вжити негайних заходів.

Зима близько. А вартість спожитого газу та тепла не зменшується. Пенсії та заробітні плани хоч потроху і зростають. Однак, за комунальні платежі все одно потрібно викласти чималу суму. Таким чином, люди все частіше задумуються про заходи із енергоефективності, аби і в помешканні було тепло і комфортно, і гроші на вітер не викидати. Отож, знімальна група "Сфера ТВ" зібрала інформацію про ті програми з енергоефективності, які у Рівному успішно реалізовуються. 

Десятий міжнародний театральний фестиваль аматорських колективів «Ліхт Art» стартував у Рівному. Цьогоріч він отримав статус міжнародного, адже вперше у ньому візьмуть театрали не лише з України, а й Словаччини, Польщі та Білорусі. Чого ж очікувати від фестивалю театралів-аматорів?

Ніхто не забутий. Так, у Рівному на Дубенському кладовищі у день всіх святих вшанували пам'ять померлих. Зокрема, мова йде про польських легіонерів, які загинули тут у роки світових війн. Щороку на кладовищі збирається чимало небайдужих людей, аби почтити їхню пам'ять. 

Схожі статті