+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 31.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Мокрий сніг, буревій та шквал вітру до 21 метру за секунду – такі погодні умови вже кілька днів панують на Рівненщині. Синоптики розповідають, виною всьому – Скандинавський циклон. 

Опалювальний сезон на Рівненщині - 100% готовність. Таким похвалитись можуть далеко не всі регіони в Україні. Зокрема, серед позитивів те, що усі 806 котелень готові. Найкраще попрацювали у Рівному, Костопільському та Здолбунівському районах, де запущено нові котельні.

Вони особливі, адже бачать світ трішки по-іншому! Вже не перший рік у Рівному функціонує громадська організація «Погляд», яка опікується дітками, що живуть з діагнозом «аутизм». Нині охочих попрацювати з цими «квітами життя» побільшало, адже Міжнародний економіко-гуманітарний університет підписав з громадською організацією договір про співпрацю.

Днями до Рівного завітав волонтер з Німеччини Вольфганг Понто. Він приїхав спеціально до наших дітей з особливими потребами. Чоловік на цілий рік оплатив послуги таксі для діток з інвалідністю, аби ті могли щосуботи доїжджати на заняття, організовані благодійним фондом «Крила віри».

І гарно і тепло. Так, мешканці ОСББ «Гур`єва 1» не натішаться. Адже, їхній будинок не лише став красивим, а й теплозберігаючим. Це стало можливим завдяки утепленню. 

Уродженка Рівненщини Аліна Ляшук підкорила серця багатьох глядачів вокального шоу Х-фактор. Вона завітла у студію "Сфера ТВ", аби розповісти про кастинг пісенного шоу, його закулісні перепитії глядачам телеканалу. 

Рівненський баскетбольний клуб Рівне вийшов до наступного етапу кубка України. На своєму майданчику підопічні Михайла ПереверзІя здолали столичний аматорський колектив «Шамани». Рахунок у матчі 90:81. 

Схожі статті