+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 31.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

З робочим візитом до Рівного завітала виконуюча обов’язків Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. Впродовж дня вона вивчала роботу медичних закладів міста. Без попередження жінка відвідала ПМСД «Центральний» та зустрілася з головними лікарями первинних медико-санітарних центрів міста та районів області.

На Рівненщині фіксують нові спалахи АЧС. Всього починаючи з 2012 року в Україні виявлено 345 випадків африканської чуми у свиней. І тенденції до зменшення кількості захворювання тварин немає.  Тому  організація ФАО проводить інформаційні зустрічі у кожному місті, аби підвищувати обізнаність населення про АЧС. 

Жіночу консультацію знову переселяють? Спершу її виселили до другої поліклінніки з приміщення на драгоманова,яке віддали для слуг феміди, нині ж перебування консультації в перейменованій поліклінніці на Центр ПМСД, теж під питанням. Хоча за словами заступника міського голови Галини Кульчинської, не потрібно переносити жіночу консультацію з центральної частни міста. За словами Галини Кульчинської, питання перенесення жіночої консультації це не чиясь примха,а результат дії медичної реформи. Нині Центри первинної медико-санітарної допомоги замінили поліклінніки і змінились самі умови роботи лікарів. Проте остаточного рішення щодо місця розташування жіночої консультації ще не прийнято

Зробити 6 кроків до безпеки. Саме за такою схемою можна визначити найважливіші проблеми та  небезпеки громади і розробити концепції подальшого їхнього вирішення. Тож, де будуть розташовані центри безпеки?

Деталі дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ".

Схожі статті