+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 31.01.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

На Рівненщині знову зафіксували випадок кору. Це вже третій з початку року. Як повідомив заввідділом обласного лабораторного центру Віктор Мороз в Корецькому районі захворіла 22 -річна дівчина. Сталося це  після того, як вона побувала на екскурсії у Львові. Нагадаємо першим захворювання на кір до Рівного привіз студент Тернопільського медуніверситету. Другою була 19-річна студентка з Радивилівського району, яка відпочивала в Буковелі. Запобігти поширенню цієї недуги, зазначають фахівці, могло б масове  вакцинування. Однак тут Рівненщина має одні з найгірших показників в Україні.

У Рівному заборонили пересувні цирки з тваринами. Зробити це вимагала громадськість міста під час чергового засідання сесії Рівненської міської ради. Нагадаємо, що це питання рівняни підняли після того, як під час гастролей одного із цирків в обласному центрі загинула жирафа. Спочатку цей факт власники приховали. Лише після прискіпливої уваги засобів масової інформації – вони зізналися у смерті тварини. Через це міські обранці без обговорень підтримали звернення рівнян. 

Стан водойм, рівень забруднення атмосферного повітря, сортування сміття і взагалі культура збереження навколишнього середовища. Усі ці показники Україна має, м’яко кажучи, підтягнути, для того щоб вдало імплентували  екологічну складову угоди про асоціацію з ЄС. Як це зробити на місцях? Сьогодні вирішували експерти. Круглий стіл організував ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» в рамках проекту «Просування реформ в регіони». 

Про проблеми та права вибору переселенців сьогодні говорили на форум-театрі у Рівному Такі тренінги нині активно популяризують в Україні. Вони несуть у собі важливу місію – подолати різні форми пригнічення та насильства у різних сферах суспільного життя. Та й проводяться такі форуми у доволі неординарний спосіб. Як саме – знає Павло Невесенко.

У поліції шукають активну молодь! Тож, ті, хто мріють стояти на сторожі громадського порядку та виконувати небезпечні завдання мають можливість працевлаштуватись у правоохоронних органах. З 25 січня  Головне управління національної поліції у Рівненській області оголосило конкурс на посаду поліцейського підрозділу поліції особливого призначення. Про деталі відбору -  дивіться  далі. 

Продуктивного продовження тижня Вам бажає колектив телеканалу «Сфера –ТВ».

Схожі статті