+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 30.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Зима на носі, а якість перевезень в Рівному та області залишає бажати кращого. Щоб донести до перевізників, що безпека пасажирів та якість перевезень має бути пріоритетною, управління транспорту, поліція та укртрансбезпека зібрались разом з перевізниками на круглий стіл. 

4 мільйони гривень з обласного бюджету на фінансування програми енергоефективності  за 2011-2016 роки витрачені неефективно. У цьому переконані у рівненському Екоклубі та Держаудитслужбі Рівненщини, яка проводила перевірку Департаменту ЖКГ енергетики та енергоефективності. В останньому усі звинувачення відкидають. Кажуть проблеми є, але вони вирішуються. Хто правий, а хто ні?

Унікальна книга від унікальних людей. У Рівному взялися вишивати вибрані твори Ліни Костенко.  Ініціативу започаткувала Олена Медвєдєва, яка вже стала відомою своїми незвичайними творами, серед яких вишитий «Кобзар, перше видання 1840 року. Отже, як відтворювали тексти ще однієї української легенди Ліни Костенко? 

У його творчому доробку вже 64 книги. За романами Андрія Кокотюхи знімають художні фільми. А його твори користуються шаленою популярності серед читачів та є лідерами продаж в Україні. Тож, що любить топовий письменник, чим живе і яких прем’єр ще чекати від Андрія Кокотюхи?

Схожі статті