+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 30.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

У Рівному презентували новий 16-ти зрізовий комп’ютерний томограф, який встановили у Рівненському діагностичному центрі імені Віктора Поліщука. Він замінив свого попередника, який не такий потужний. Натомість старий томограф відправить в інший медичний заклад області. Таке оновлення допоможе лікарям якісно проводити обстеження та ставити точні діагнози. 

Літо починається без гарячої води. В зв’язку з підготовкою теплового господарства ТОВ «Рівнетеплоенерго» до нового опалювального періоду  тимчасово буде припинено подачу гарячої води мешканцям Рівного з першого червня. Відновлення надання послуг централізованого гарячого водопостачання відбудеться після завершення запланованих ремонтних робіт, про що буде додатково повідомлено на офіційному сайті Товариства.

Вже з червня замість «Санкому» сміття вивозитиме  підприємство КАТП 1728. Відповідне рішення мають прийняти на найближчій сесії Рівненської міської ради. Детальніше про «сміттєві» зміни у нашому місті розповість Павло Невесенко.

Місцевий індекс прав людини. У Рівному проведуть громадський моніторинг, що покликаний підтримати ефективний розвиток реформи децентралізації. Тож що досліджуватимуть, і коли такий проект буде проходити у нашому місті?

Вже цієї неділі у місті розпочинається Рівне.Літо.Музика,проект проходитиме третій рік поспіль. Впродовж літа у центральній частині міста рівнян та гостей міста розважатимуть своїми виступами місцеві виконавці. А відкриється  фестиваль 3 червня на оновленій літній естраді у парку Шевченка.

З самого початку фестиваль мав три локації: Літня естрада парку Шевченка, парк Лебединка та майданчик за кінопалацом.Проте вже минулого року,від останньо локації організатри вирішили відмовитись. Так само і ціьогоріч насолоджуватись виступами рівняни зможуть лише в парках Шевченка та Лебединці

Кубок майбутніх чемпіонів з футболу стартував сьогодні у Рівному. Вдесяте 34 команди школярів змагатимуться на трьох футбольних  майданчиках Рівного. Уже 15 червня визначиться і чемпіон міста серед шкільних команд. Але поки спортивні баталії лише розпочинаються.

Схожі статті