+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 30.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС: 

Організаційно-профілактичні заходи спрямовані на запобігання пожеж в торгівельно-розважальних центрах проводяться на Рівненщині. Причиною їх стала  трагедію у російському місті Кемерово. За 2 дні рятувальники вже встигли побувати в декількох закладах. Тож що включають в себе такі заходи і чи будуть справжні перевірки у центрах?

Державна лісова охорона “Дубровицький лісгосп” спільно з працівниками поліції і силами з числа Національної гвардії провели рейд для запобігання та продидії незаконному видобутку бурштину-сирцю та пошкодженнях дерев на землях Державного лісового фонду. Під час рейду між селами Нивецьк і Осова невідомі особи повалили дерева на автодорогу для затримки і недопущення правоохоронців до місць незаконного видобутку сонячного каменю. Після усунення перешкод лісова охорона і поліція продовжили рейд, під час якого в Трипутнянському лісництві виявили покинутий автомобіль УАЗ, в якому знаходилася мотопомпа. Поліція автомобіль та знаряддя відвправила до Дубровицького відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження.

 Медична реформа в дії. Вже з 1 квітня пацієнти можуть заключати договори з лікарями. Коли вже квітень на носі, то чи визначились рівняни з своїми сімейними медиками, або ж чи зможемо ми отримати медичні послуги коли не оформимо договір з медпрацівником. Розібратися у цих питаннях пробували і журналісти "Сфера ТВ". 

«Жіноче політичне лобі в дії» круглий стіл під такою назвою об’єднав сьогодні жінок з Рівненщини.  Нагадаємо активні панянки утворили таку платформу, аби  впроваджувати стратегію розширення участі жінок у політичних процесах. Отже, чого прагнуть жінки – дізнаєтесь із сюжету у "Новинах Рівного"

Рівнян запрошують на прем'єру. 2 квітня о 14:00 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться прем'єра  документального біографічного фільму "Грецький горішок", який розповідає про долю художника та педагога Георгія Косміаді. Стрічка намагається всебічно передати життєпис цієї  цієї особистості, також розповісти про усі поворотні точки у долі "Грецького горішка".

Схожі статті