+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 29.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Про свої проблеми розповіли слабозорі та незрячі рівняни  під час традиційної зустрічі-концерту до Дня інваліда. Їм катастрофічно не вистачає тростин та інших спеціальних засобів, які полегшують життя навпомацки. Проте з кожним роком держава приділяє все менше уваги таким  людям. 

На Рівненщині зареєстровано понад три тисячі випадків ВІЛ –інфікування.  Медики кажуть, останнім часом вдалося досягнути стабілізації захворювання, але є проблемні питання, які досі лишаються відкритими – це недостатня  поінформованість населення, а ще дискримінація. До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом про це нагадують громадськості.  Цьогоріч заходи об’єднала тема «Право на здоров’я». 

До кінця року на Рівненщині з’явиться Агенція регіонального розвитку. Це буде офіс, де можна буде отримати консультацію з підготовки програм і проектів для успішного розвитку територій, проте не тільки інфраструктури. Агенції допомагатимуть розробляти інтегровані проекти, спрямовані не тільки на відбудову соціальних об’єктів, а й розвиток людського капіталу й нематеріальних факторів. Окрім того, це можуть бути ініціативи, які в майбутньому даватимуть прибуток 

Не навчився – перездавай. Відтепер  посвідчення водія в Україні видаватимуть на 2 роки.  Обміняти документ на постійний  можна буде ,якщо протягом цього терміну водій не скоювавтрьох і більше адмінправопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.  Таким чином вирішили дисциплінувати керманичів-початківців.

Схожі статті