+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 29.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Нове не завжди значить якісне. Жителі багатоповерхівки за адресою Богоявленська, 28 скаржаться на те, що будинку лише декілька років проте, тут вже ціла купа проблем, про які в новобудовах мали б взагалі не думати. Тепер в тутешньому ОСББ мусять вирішувати і питання каналізації, і холодних стін, і просівшого грунту. 

У міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука завершили волонтерську програму допомоги для дітей з фізичними вадами. Впродовж року студенти факультету здоров’я фізичної культури та спорту займалися з особливими дітками плаванням, робили масажі та грали у рухливі ігри. Від такої співпраці виграли усі: студенти отримали неоціненний досвід, а діти окрім оздоровлення мали змогу адаптуватися у суспільстві.  

Поки одні активно створюють ОТГ, інші ще вагаються. Так мешканці Млинівщини вже мають позитивний досвід як створення об’єднань так і їх роботи із залучення коштів з різних джерел на реалізацію інфраструктурних проектів. А ось на Кореччині процес децентралізації дещо загальмувався. Тому представники центру розвитку місцевого самоврядування, вирішили організувати їм візит до сусідів аби вони на власні очі побачили усі переваги,що дає створення ОТГ. 

У Рівному розпочинається традиційний футбольний турнір серед шкіл міста  « Кубок майбутніх чемпіонів». Цьогоріч він стане ювілейним-десятим.   У змаганнях братимуть участь більше трьох десятків команд  із загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Впродовж декількох тижнів діти на футбольному полі змагатимуться за першість. Примітним є те,що попри велику кількість команд представники різних шкіл будуть проводити по декілька матчів. Ну а вітати переможців вже традиційно буде зірка вітчизняного футболу.

Деталі дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ".

Схожі статті