+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 29.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Рятуваьники перевірятимуть пожежну безпеку у торгово-розважальних закладах Рівненщини. Після трагедії у російському місті Кемерово, де десятки дорослих та дітей загинули в розважальному центрі, голова українського уряду Володимир Гройсман розпорядився провести перевірки дотримання вимог та правил пожежної безпеки в таких центрах по Україні. Сьогодні рятувальники розпочали консультації персоналу центрів у Рівному та Дубні.  Триватимуть такі роботи три дні, після того, як уряд видасть офіційні документи, які дозволятимуть ГУ ДСНС в Рівненській області проводити позапланові перевірки, стартують вони і в Рівненській області.

Про політичну ситуацію в Україні, військові дії на сході, намір співпрацювати з опозиційними силами для висунення єдиного кандидата у Президенти – про це і не лише спілкувався під час прес – конференції з журналістами  лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко. Про візит до Рівного – дивіться у сюжеті.

У Рівному терміново потрібні донори, які мають першу та третю групу крові. Ще вночі надійшло повідомлення про кровотечу в пацієнтів з різних відділень медзакладів, в тому числі - кров негайно потрібна породіллі у пологовий будинок. До слова, близько 400 рівнян щомісяця рятують життя інших людей. А ще донорство – це корисно для здоров’я, наголошують фахівці. 

На Рівне «насувається» французька весна. Вже вкотре в нашому місті відбудеться фестиваль французької культури. На рівнян знову чекатимуть безсонні ночі кіно, ретроспектива фільмів, чотири музичні концерти, вистава про Сталіна. А відкриття фестивалю відбудеться 3 квітня. Що чекати рівнянам цієї весни – дивіться у сюжеті

«Служити і захищати» їх девіз. У МЕГУ представники поліції розповіли студентам факультету журналістики, яка вона професія патрульного. Ті ж,в свою чергу, мали можливість задати питання та дізнатись чи дійсно це важка робота. На зустрічі побували і журналісти «Сфера ТВ».

Схожі статті