+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 29.01.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Готові захищати свою землю. Близько 300 військовозобов'язаних прибули сьогодні до Рівненського полігону на навчання під назвою  "Єдиний стрілецький день". Таким чином оперативне командування "Захід"  тримає  загони оборони восьми областей України в тонусі.  Адже в разі небезпеки саме вони будуть готові в екстренному режимі захищати свою територію. Як гартують чоловіків на Рівненщині?

Вони боролись, щоб ми перемогли! Загальноміський захід саме з такою назвою пройшов у міському будинку культури і приурочили його до 100-річчя бою під Крутами. З хвилиною мовчання та урочистою ходою згадували не тільки загиблих у бою під Крутами, але і героїв, які сьогодні створюють нову українську історію. 

І у Рівному волонтери  терміново шукають 40 донорів крові. Житель села Олександрія ніс велику кастрюлю з окропом та отримав опіки 50% тіла. Наразі чоловіку терміново необхідні донори крові. Група значення не має. 

У Рівному сперечаються через пам’ятники. Зокрема, йдеться про те, який постамент встановити першим – Степану Бандері чи Небесній Сотні. Думки серед депутатів Рівнеради розділилися. 

Підбили підсумки. Депутати-свободівці міської, обласної та Верховної рад від Рівненщини прозвітувались про свою роботу в минулому році перед громадою. Розповіли, зокрема, про те, що вже вдалось виконати та над чим нині працюють. 

Дух Різдва досі панує на Рівненщині. Адже, в Острозькій академії відбувся 13 Всеукраїнський фестиваль Різдвяних піснеспівів. Близько 50 колективів із 5 областей України колядували і щедрували у храмі вишу. 

І Втретє у Рівному провели дитячу дискотеку. На цей раз вона зібрала повен зал маленьких танцівників. За словами організаторів - був справжній аншлаг і найбільша кількість діток за усі рази проведення дитячого свята. Під улюблені танцювальні хіти дітлахів розважали запальні та веселі фіксики  - Сімка та  Нолик. Радості дітей не було меж. 

Драйву, позитиву та сили рухатися вперед Вам бажає і колектив телеканалу «Сфера –ТВ».

Схожі статті