+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 28.09.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Медичну реформу умисне саботують. Народні обранці до цих пір не підтримали новий законопроект. Тим часом, як на місцях – не зовсім розуміють, що ж робити із запропонованими змінами. Тому за просування медичної реформи взялися активні люди. 

Будуть гроші – буде розвиток. Так, в Україні вже більше трьох років триває процес децентралізації. За цей час по всій країні утворено майже чотири сотні об’єднаних територіальних громад. Успіх цих ОТГ в першу чергу залежить від вміння правильно писати проекти і таким чином отримувати кошти із державного бюджету на власний розвиток. Як з'ясувалося, на Рівненщині не всі об’єднані територіальні громади вміють керувати грішми.

За нелегку вчительську працю, науку та життєві настанови, вже традиційно студенти МЕГУ дякували своїм викладачам, які роки покладають на те, щоб виховати достойне молоде покоління. Тож, які емоції переповнювали студентів та викладачів під час вітання, бачили журналісти "Сфера ТВ".

Як впоратися із осінньою навалою листя? Не палити його і не займати місце на сміттєзвалищі —придумали рівненські підприємці та науковці. Траву і те, що скидають із себе дерева кожної осені, вони перетворюють у добриво. Якщо для Європи це вже звична справа, то для Рівного – ноу-хау. 

Схожі статті