+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 28.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

У зв’язку із реорганізацією на Рівненщині із 18 судів утворять 8 окружних. Проте, як буде відбуватися судова реформа на місцях і коли завершиться   на разі не знають ні експерти ,ні судді.  Про складнощі на шляху до змін розповіли журналістам під час прес – конференції.

Як лікувати та запобігти хворобам системі кровообігу, розповідали на обласній медичній конференції. Такий захід проводять у нашому місті вже вп’яте, відбувається він під егідою проекту Світового банку. На конференцію завітали провідні спеціалісти у галузі кардіології. Про що розповідали на заході та чи справді «молодшають» серцево-судинні захворювання у нашій області?

До Рівного їдуть представники Єврокомісії. Третього  квітня у  нашому місті відбудеться урочисте підписання контрактних документів Єврокомісії по проекту «Містичні підземелля Рівного. Культурна спадщина, як елемент інтерактивного вивчення локальної історії». Також, на усіх чекає презентація передпроектної пропозиції та концепції 2-ї черги реконструкції «Зеленки» у парку. Нагадємо, що на місці підземелля планують створити, мультимедійно обладненні, квест – кімнати.

У поліції чекають на зброю. Задля протидії незаконному розповсюдженню зброї в Україні вже незабаром розпочинається місячник добровільної здачі засобів самозахисту. З цих питань потрібно звертатись у служби дозвільної системи територіальних підрозділів поліції. Правоохоронці попереджають, незаконне поводження із вогнепальною або холодною зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.  

Фінал економічного турніру під назвою «Премія Петра Мельника» пройшов у стінах МЕГУ. Студенти презентували на розгляд журі свої різноманітті проекти. На переможців чекало не лише визнання але й грошовий приз.

Подробиці розкажуть журналісти "Сфера ТВ".

Схожі статті