+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 28.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНСИ: 

Цієї ночі дорожникам області довелося працювати. Адже подекуди дороги замітав сніг. Заступник начальника Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок розповів :  «У зв'язку з погодніми умовами техніка підрядника працювала цілодобово. Було 20 одиниць. Цієї ночі випускали її для того, щоб забезпечити проїзд. І за словами Миколи Козачка, найбільш проблемними цієї ночі були дороги у Дубенському районі. Зокрема, у сільській місцевості. 

Як боротимуться з корупцією в фіскальних органах на Рівненщині? На митному посту  «Прикладники» кілька днів тому затримали двох працівників митного посту під час отримання неправомірної вигоди. Тож у державній фіскальній службі вирішили розповісти загалу про те, що робитимуть і далі з поборами та як працюватимуть у цьому напрямку?

Боротися із боржниками аліментів не словом, а ділом. Працівники виконавчої служби разом з новопризначеним керівником Рівненської юстиції вирушили спільним рейдом завітати  гості до осіб, що вже тривалий час не сплачують аліментів. Побували там і журналісти "Сфера ТВ".

Що рівняни знають про судову реформу та як відбувається процес впровадження змін у  представництвах Феміди. Про це і не лише спілкувалися сьогодні експерти, представники апарату, адвокати, юристи. «Комітет виборців України» презентував свіжі соціологічні дослідження на цю тему. 

3-го березня у Рівному відбудеться топова спортивна подія - професійний турнір з ММА-змішаних єдиноборств "WEST FIGHT 26 COLOSSEUM". За вечір глядачі зможуть побачити 16 професійних поєдинків в октагоні. Також організатори підготували для вболівальників ще чимало сюрпризів. 

Тепла і затишку вам бажає колектив «Сфера –ТВ». Дякуємо за довіру. 

Схожі статті