+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 27.11.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Грип наступає. Так, у Рівному вже зафіксовано майже півтори тисячі випадків захворювання на гострі вірусні респіраторні інфекції. До епідпорогу ще далеко. Втім, лікарі нагадують про профілактику, тобто щеплення. Чи є потрібна вакцина у аптеках Рівного та як уберегтися від захворювань на грип та ГРВІ в осінньо-зимовий період – дізнавалися наші журналісти.

Враховуючи постійне підвищення вимог до рівня професійної підготовленості особового складу Збройних Сил України у військових частинах оперативного командування «Захід» на заняттях з фізичної підготовки відбуваються комплексні тренування з елементами «БАрС».  

Жіночий БК «Рівне» вдало стартував в 1\8 фіналу Кубку України. На виїзді підопічні Вячеслава Ковалевського перемогли принципового суперника Вінницьких блискавок. Фінальна сирена зафіксувала рахунок - 56:47 на користь рівнянок. 

Здобути першість серед кількох команд навчальних закладів Рівного.  Фінал чемпіонату міста з баскетболу був видовищним та запеклим. Переконливу перемогу у 28 очок здобула команда МЕГУ.

Схожі статті