+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 27.09.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Під загрозою хвойні ліси. Так лише на Рівненщині експерти виявили 25 тисяч гектарів ураженого соснового лісу і понад 3 тисячі гектарів практично знищеного. Виною всьому є шкідники, панацеї від яких поки не винайшли. Вони вражають хвойні дерева, тому лісівники вже почали бити на сполох. 

Термін подовжили.  Зокрема, мова тут йде про відвідування школи. Так, вже з 1 вересня 2018 року учні-новобранці ходитимуть в школу не 11, а 12 років. Які ще нововведення передбачає освітня реформа – дивіться далі у сюжеті. 

Готували майбутніх акул пера до небезпек та перешкоджань у їхній професійній  діяльності! У студентському інформаційному агентстві МЕГУ відбулась зустріч з представницею інституту масової інформації Антоніною Торбіч, яка  розповідала студентам  про приклади перешкоджання журналістській діяльності на Рівненщині. 

Рівненський фенікс. Так, відроджувати з попелу у нашому місті взялися такий вид спорту як баскетбол. Нагадаємо, що лише нещодавно у обласному центрі було презентовано новостворений клуб, який носить назву «Рівне». Він об'єднав дві місцеві команди — чоловічу «БК-93» та жіночу «Сузір'я». Очолив БК «Рівне» баскетболіст із світовим імям Сергій Ліщук. Нині ж вони діляться своїми амбітними планами. 

Схожі статті