+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 27.04.2017 (ВІДЕО)

АНОНС: 

На травневі свята правоохоронці патрулюватимуть у парках та лісах. Про це повідомили в обласному управлінні поліції. Правоохоронці закликають громадян бути обачними та не порушувати закону. Адже, як показує практика – на травневі свята люди полюбляють зловживати алкоголем та сідати за кермо напідпитку. А головний патрульний області Сергій Мерчук взагалі закликав усіх саджати картоплю замість святкування так званих маївок.

На попередній сесії Рівнеради очільник обласної федерації футболу Олексій Хахльов виступив з пропозицією передбачити в міському бюджеті гроші на утримання «Вересу». Вивчити таку можливість мали міські  депутати, що увійшли до складу тимчасової комісії. Зрештою, вони вирішили, що грошей на «Верес» вони не дадуть, адже це комерційна структура, яка до того ж зареєстрована у Львові. Натомість можна розробити спеціальну програму для громадської спілки «Вереса» і фінансувати різного роду заходи, в тому числі і будівництво та розвиток мережі футбольних полів у Рівному. А щодо стадіону «Авангард», за словами міського голови Володимира Хомка, його будуть реконструювати, але не лише для потреб одного «Вереса». 

У Рівному розширять вулицю у промисловій зоні. Мова йде про вулицю Князя Володимира. Асфальтуватимуть  частину дороги у першу суботу травня, до того, комунальники встигли почистити смугу руху і зняти верхній шар асфальту . Капітальний ремонт тут роблять задля розширення цієї ділянки дороги, додадуть ще одну смугу, та для того, щоб у промисловій зоні було зручно ходити тротуарами, - розповів начальник Рівненського ШЕУ Віктор Климук і додав - на час асфальтування вулицю Князя Володимира не перекриватимуть.

Зробити ліки в Україні доступними і зменшити їх вартість, - такі вимоги сьогодні озвучив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Він відвідав  медзаклади Рівненщини.  Зокрема, побував в Рівненській обласній дитячій лікарні, та вручив партійний квиток одному із пацієнтів клінічної лікарні. Як зустрічали Олега Ляшка у сюжеті на "Сфера ТВ".

На Рівненщині проходять двадцяті змагання з туризму серед школярів області. Дітей у таборі  навчають розпалювати вогонь, ставити намети, в'язати вузли та орієнтуватися за компасом у лісі. Та найголовніше тут – це відчути дух романтики, запевняють організатори. 

У Рівному продовжується робота над створенням історико-архітектурного опорного плану міста. Нещодавно представники львівської фірми «Укрзахідпроектреставрація», які працюють над створенням документу. Вони завітали до Рівного, аби зустрітись з представниками місцевої влади та більш детально визначитись з переліком тих пам’яток, які обов’язково мають бути внесені до плану.

Духовність та християнська етика - це важливі складові для розвитку молодого покоління.  Вже традиційно юні знавці Біблії з’їхались до Острозької академії для участі у Всеукраїнській олімпіаді аби показати свої знання святого письма. 

Схожі статті