+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 27.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Діти знову їстимуть м’ясо. З 10 квітня рівненські дитсадки повинні забезпечити м'ясом. Переможець повторного тендеру на закупівлю м'яса у 28 дошкільних закладів Рівного уже відомий. Це підприємець Анатолій Шевчук. Він же переміг і в попередніх торгах. Однак, після втручання контролюючих органів, результати анулювали. І оголосили повторний тендер. Відтак, якщо упродовж 10-ти днів не оскаржать його результати, з переможцем укладуть угоду. На постачання свинини та яловичини у дитсадки упродовж усього 2018 року. Як зазначено на сайті "Прозоро", ціна питання 5 мільйонів 400 тисяч гривень. А не майже 7 мільйонів, як було у попередньому тендері. Щоправда, замість заявлених раніше 66 тисяч кілограмів м'яса закуплять 48 тисяч.

Медична реформа в дії. Вже з 1 квітня пацієнти можуть заключати договори з лікарями. Коли вже квітень на носі, то чи визначились рівняни з своїми сімейними мекдиками, або ж чи зможемо ми отримати медичні послуги коли не оформимо договір з медпрацівником. Розібратися, яка ж вона медреформа в дії?

Українці зможуть подорожувати до країн Європи за 10 - 40 євро. Ця новина вже облетіла усі українські ЗМІ. Під час свого візиту на Рівненщину Президент Петро Порошенко  заявив, що підписав  унікальну угоду з авіакомпанією Ryanair. Перші три тижні запуску польотів на 10 напрямках з Києва та 5 зі Львова квитки будуть коштувати 10 євро. Як відреагували на таку звістку рівняни і чи готують валізи для подорожей?

«Час творити добро» саме під такою назвою пройшла студентська толока, виставка-ярмарок та майстер-клас в одному з рівненських вузів. Разом з тим,пригощали власноруч зробленими смаколиками, узваром, демонстрували український національний одяг, вироби з дерева та глини. 

Вручення премії Оскар, відзнаки за кращу  акторську роботу, червона доріжка, та “Премєра Піратів Карибського моря 6” – все це  відбулося у Голлівуді…але  рівненьскому . Свято малечі та дорослим влаштувала арт - студія «Голівуд». Найяскравіші моменти вечора – дивіться на «Сфера –ТВ».

 

Схожі статті