+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 27.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНСИ: 

Три десятки рівненських ветеранів АТО пікетували головне управління Держгеокадастру. Колишні військові хотіли дізнатися, чому чиновники відмовляють у наданні земельних ділянкок. Так, за останні кілька тижнів до спілки ветеранів надійшло майже сотня скарг щодо відмов в отриманні землі.   В свою чергу у держгеокадастрі військовим пояснили, що землю виділяють за чергою і жодних махінацій в процедурі немає. В результаті зустірчі   сторони домовилися створити спільну робочу групу, яка буде опікуватися виділенням ділянок учасникам АТО. Представники Держгеокадастру запропонували, аби ветеранські спілки самі подавали списки претендентів на першочергове отримання землі. На думку чиновників, це припинить суперечки в середовищі претендентів і зробить процедуру прозорішою. 

Газозаправні пункти працюють без дозволів?Сьогодні у Житомирському апеляційному адміністративному суді мали розглядати справу за позовом Дочірнього підприємства «Оптіма- 770 -Р» до Державної архітектурно-будівельної інспекції. Втім, засідання не відбулось, а от в чому причина знають наші журналісти. 

Рівнян познайомили із чат-ботом «Держслужбовець Тарас». Інноваційний проект для декларантів презентували у Рівному.  Як діє система та яку допомогу можна отримати?

У теплі та комфорті. Як, попри брак фінансування, утеплити свій будинок та покращити благоустрій знають мешканці Князя Острозького 14 у Рівному. Там три роки тому утворили ОСББ, що встигли зробити і про що досі мріють?

Встановити світлофор чи лежачого поліцейського поблизу зупинки громадського транспорту, що на вулиці Киїівській просять у Рівному. Така петиція опублікована на сайті міськради. Автор ініціативи Марина Чучкевич зазначає, що поблизу кафе “Мономах” є неругульований пішохідний перехід, втім авто там не зупиняються і на цій ділянці дороги часто трапляються ДТП. Наразі збір підписів для петиції триває. Для того, щоб можливість реалізації ініціативи розглянули міські чиновники потрібно, щоб пропозицію підтримали 300 рівнян. Підписати петицію можна до 13 квітня на сайті міськради.

 Навчатися і працювати. Про це у МЕГУ розповідали викладачі економічного факультету спільно  з представниками Рівненського міського центру зайнятості для студентів-випускників коледжу економіки та бізнесу. Перші говорили про переваги навчання у своєму вузі, інші про те, як правильно працевлаштуватись. 

Тепла і затишку вам бажає колектив «Сфера –ТВ». Дякуємо за довіру. 

Схожі статті