+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 26.06.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Говорили-балакали сіли і… оголосили недовіру по голосуванню про виділення коштів на апеляцію по садочку на Коновальця, 16. Міські обранці на другом пленарному дні засідання сесії приймали рішення з приводу тих питань, які не встигли розглянути минулого разу. Тож, чим запам’яталась сесія Рівнеради цього разу?

Замість наркотиків «Метадон». Саме так лікують залежність у Рівненському обласному центрі психічного здоров’я. Така замісна терапія суперечлива та не однозначна переконані самі колишні наркозалежні та пацієнти. Про переваги та недоліки лікуванням штучними наркотиками - дізнайтесь із сюжету.

Юні, талановиті та амбіційні. Вони чотири роки здобували вищу освіту, а тепер випускники МЕГУ. Сльози радості батьків, що пишаються своїми дітьми. А викладачі з гордістю відпускають їх у доросле життя. Хтось з них вже працює, дехто тільки буде шукати роботу, а хтось іде і далі навчатись на магістратуру. Як прощаються з університетом студенти та які емоції переживають батьки знають журналісти  "Сфера ТВ".

До Вашої уваги випуск "Новини Рівного".

Схожі статті