+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 26.03.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Кір атакує. Впродовж березня в області на кір захворіло 46 осіб, з них 30 дітей.  Із початку року – це 85 осіб. Випадки кору реєструються практично в кожному районі, окрім Гощанського, Демидівського, Дубенського та Острозького, розповідають епідеміологи.  За словами фахівців, переважно хворіють нещеплені особи. Таких 70%. Незважаючи на це, робити щеплення мешканці області не поспішають - за минулий тиждень у Радивилівському районі не було щеплено жодної людини, у Корецькому районі лише 12 дітей , у Дубровицькому районі -16. Епідеміологи прогнозують, що захворюваність і надалі в області зростатиме, якщо щеплення робитимуть такими темпами, до того ж вакциною Рівненщина забезпечена.

Продовження судів через порушення трудового законодавства. Підготовче засідання у Рівненському окружному адміністративному суді, у якому Фонд Державного страхування хоче скасувати протокол управління держпраці відбулось, однак, в процесі його вирішили відкласти. А от інше засідання про адміністративне правопорушення також пов’язане з цією справою і зовсім не відбулось. Подробиці про засідання – у сюжеті.

І мешканців Рівненщини попереджають про те, що білоруська сторона не визнає ІD-картки легітимним документом. Через це жителі північних районів, які часто перетинають кордон держави – сусідки, змушені відтепер сплачувати штрафи. Такі випадки вже відомі Управлінню Служби безпеки України в Рівненській області. І про них нині попереджають у всіх керівних органах міста та області

Рівне стало – одним з п’яти міст-переможців конкурсу «Відкритий виклик», який організовували для муніципалітетів ініціативи «Дані міст».  Його ідея полягає в тому, аби політика відкритих даних була успішно впроваджена в українських містах і у Рівному зокрема. Місцеві активісти  підготували чимало корисних даних,  та  на їх основі запустили два сервіси: портал відкритих даних Рівного та освітній. Більше розповість Павло Невесенко 

Що було б якби він лишився живим? У Рівному відзначили 19-ту річницю смерті відомого українського політичного  та громадського діяча В’ячеслава Чорновола. Пам'ять борця за незалежність вшанували члени Рівненської обласної організації Народного руху України, усі хто знав і вболівав за  В’ячеслава Чорновола. 

Схожі статті