+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 26.02.2018 (ВІДЕО)

АНОНСИ: 

Найбільшу кількість порушень вимог санітарного законодавства виявлено при перевірках дитячих навчальних та загальноосвітніх закладів, розповіли у Держпродспоживслужбі. Тож, які наслідки понесли за собою виявлені порушення?

Зима не відступає. Морози понад мінус 20 градусів і Скандинавський антициклон панують на Рівненщині. Рятувальники вже облаштували пункт обігріву,поблизу органного залу.  Скільки часу протримається така погода та як у місті можна зігрітися?

Хто? Коли і за якими правилами?  Вже з початку року стартувала кампанія по декларуванню доходів громадян. З якими ж новими правилами стикнулись декларанти у 2018 році і хто ж зобов’язаний відзвітуватись перед державою про своє майно та доходи та яку тепер можна отримати податкову знижку?

Рівненська ОДА запропонувала 82 об’єкти для фінансування Державного фонду регіонального розвитку. Нагадаємо, цьогоріч для Рівненщини передбачили 214 мільйонів гривень. П’ять проектів відібрали  поза конкурсом, адже  вони є перехідними з минулого року. Це – завершення Степангородської школи та навчального закладу у селі Залав’я Млинівського району, реконструкція очисних у Березному та спального корпусу дитбудинку-інтернату в селі Мирогоща Друга Дубенського району, добудова спорткомплексу у Сарнах. Решту – 77 проектів – обирали за результатами оціночного рейтингу.

На здолбунівських ставках знову довелося рятувати лебедя. Сильні морози поставили під загрозу життя зграї лебедів, що традиційно зимують на ставах поблизу Здолбунова. Ще сьогодні зранку тридцять шість птахів відлетіли. Залишився один, який, як тепер відомо, має сильно пошкоджене крило, тому літати не може. Місцеві жителі кажуть ,  звісно, він би примерз до криги, а собаки, які весь час шукають здобич на льоду, не залишили б йому шансів на життя. Тому працівники ДСНС спільно з небайдужими громадянами організували відлов птаха. Тепер лебідь буде на лікуванні у ветеринара.

Знову побачились. Традиційна зустріч випускників відбулася вихідними у стінах Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука. Зібралися  випускники усіх років з моменту заснування вузу. Розмови про приємні спогади, теперішнє життя МЕГУ та плани на майбутнє?

Бережіть себе від переохолодження та зігрівайте один одного любов’ю. Цього вам бажає увесь колектив телеканалу «Сфера –ТВ». 

Схожі статті