+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 26.01.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Непридатний для життя спадок. Так, мова йде про дві кімнати у підвалі будинку по вулиці Дорошенка 82, які по праву належать дітям-сиротам. Однак, за словами, опікунів, там проживати просто неможливо. Приміщення потрібно ремонтувати або ж запропонувати сиротам якесь інше житло. То ж яке рішення прийняли міські обранці?

Достойне та менш турботне життя. Так, у Рівному планують відкрити спеціальне відділення паліативної допомоги. Тобто воно працюватиме із невиліковно-хворими дітками. Паліативна допомога у новоствореному відділенні надаватиметься безкоштовно. А облаштують його на базі Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини. 

Про ключові етапи реєстрації та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 говорили у Рівному. Реєстрація учасників розпочнеться 6 лютого і триватиме до 19 березня. Тож, де потрібно реєструватись, скільки можна предметів обрати та чи можливо буде внести зміни до реєстрації?

Більше 20 років мешканці Фабричної 24 обходилися без підйомника. Кажуть, їх старий ліфт радше нагадував звалище та місце небезпеки, аніж засіб для пересування поверхами. Коли створили ОСББ «Агава», почали мудрувати, як можна закумулювати кошти і придбати собі нові ліфти.

Робити добро легко! В цьому переконані у Рівненському  міському палаці дітей та молоді. Вже 6 років у  ПДМі проводять благодійну акцію «Добро на Різдво».  Розпочалась вона ще 19 грудня і тривала місяць. Тепер же можна говорити про підсумки акції. Тож, чи було це Різдво чарівним для учасників акції та чиї мрії здійснились цьогоріч?

Бадьорого настрою і продуктивності Вам бажає телеканал «Сфера ТВ». Дякуємо, що з нами. 

Схожі статті