+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 25.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Україна впевнено крокує до кращого життя. Реформи, які спочатку сприймалися вороже, сьогодні – демонструють хороші результати. Про них і говорили у столиці під час чергового засідання Ради регіонального розвитку. Участь у ній традиційно взяли керівництво держави, очільники областей, районів та міст, голови об’єднаних територіальних громад.

Рівнян закликають голосувати за стерилізацію безпритульних котів. Для цього волонтери  створили цілий проект і подали його на голосування до ініціатив міста. Вони агітують не байдужих рівнян долучитися до захисту наших меньших чотирилапих друзів. Для цього уже розпочалося голосування сайті громадських ініціатив Рівного.

У Рівному відкрили меморіальну дошку Ніколаусу Арндту. Історик, письменник, архітектор, меценат та громадський діяч – ось такою багатогранною постаттю був уродженець Рівного. І хоча й на Волині Ніколаус Арндт прожив лише 12 років, історики відзначають його вірність своїй малій батьківщині, адже усе своє життя він популяризував історію нашого краю у Німеччині.

Лікуватися без таблеток!  Тепер студенти МЕГУ матимуть змогу вчитися лікувати нетрадиційною медициною і мова тут зовсім не про трави, а про масаж. Тепер у університеті практичні заняття з фізичної реабілітації проводитимуть у  новому кабінеті нетрадиційних методів лікування.

Зрілість і талант роблять творчість несхожою на інші. Так, мова йде рівненського письменника Миколу Панченка. Він презентував у Рівненській обласній бібліотеці для молоді чергове своє видання, яке назвав просто «Твори». Книга стала своєрідним підсумком багаторічної творчої діяльності автора.

Схожі статті