+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 25.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

З прощальним вальсом та словами вдячності і звичайно ж з останнім шкільним дзвінком. Школярі Рівного сьогодні відзначали свято останнього дзвоника.  Тож, які вони цьогорічні випускники, що відчували та як переживали свій останній шкільний дзвінок. Далі детальніше. 

Рівняни Андрій Хохлов та Микола Кондратюк поїдуть на турнір з ММА у Китай. 28 травня у місті Гуанчжоу вони проведуть свої поєдинки проти місцевих зірок змішинах єдиноборств. Ці змагання – гарна можливість вийти нашим бійцям на більш якісний рівень впевнений тренер бійців Богдан Романович. Більше розповість Павло Невесенко.

15 років співпраці. Саме 24 травня у 2003 році було підписано Договір про міжрегіональне співробітництво між Рівненською областю та Вармінсько-Мазурським воєводством. З цієї нагоди до нашого міста завітало чимало почесних гостей з Польщі. Сьогодні вони взяли участь у Форумі експертів щодо стратегії регіонального і місцевого розвитку. 

Хто проводитиме реконструкції 48 амбулаторій у Рівненській області? Нещодавно відбулось розкриття тендерних пропозицій І та ІІ етапів. Загалом за проектом Світового банку на Рівненщині заплановано проведення  реконструкції 105 лікарських амбулаторій. Тож скільки триватиме процедура тендеру та які фірми подали заявки на участь, подробиці дивіться у наступному сюжеті. 

Деталі дивіться у програмі "Новини Рівного" на "Сфера ТВ".

Схожі статті