+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 25.01.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Не оренда, а суборенда. Невдоволені підприємці із ринку «Моріон» ставлять перед дирекцією нові вимоги. Які саме – вони висловили публічно під час засідання Рівненської міської ради. 

Чи готові рівняни сортувати сміття, а місто його переробляти? Нагадаємо, в Україні з 1 січня 2018 року встановлюється заборона на захоронення неперероблених побутових відходів.  Чи виконується вона в Рівному?

ОСББ з боргами. Аби їх якнайшвидше погасити мешканці обєднання співвласників  багатоквартирних будинків прийшли на сесію Рівнеради із відповідним зверненням. Зокрема, вони висловили претензії не до місцевої влади, а керівництва держави. Отож, чого саме вимагають ОСББ від можновладців?

Розбійний напад на АЗС, одну людину викрадено, іншу взято в заручники. Вимагання зброї, бронежилетів та безперешкодний виїзд за кордон. За таким сценарієм можуть розпочинатися кримінальні випуски новин. Однак у даному випадку поліцейські Рівненщини відпрацьовували свої тактично-оперативні вміння у подібних ситуаціях. І хоча й дана ситуаціє була вигаданою, правоохоронці поставились до неї дуже відповідально. Чим же закінчилася спецоперація знає Павло Невесенко. 

Із настанням першого льоду на водоймах збільшується кількість нещасних випадків. Лише з початку цього року на Рівненщині крізь лід провалилася одна людина. На жаль з летальним наслідком. Тому рятувальники вкотре нагадують рівнянам про правила поведінки на льоду. Також ДСНСники порадили як вберегтись від обмороження, адже останній тиждень температура повітря різко знизилася. Про поради від рятувальників дізнавася Павло Невесенко. 

До рівненького міського палацу дітей та молоді завітали гості з Міжнародного навчального центру методів активної освіти. Партнери ПДМу провели брифінг, який був присвячений ролі молоді у подальшій демократизації суспільства та житті регіону. 

Дякуємо, що з нами.

Схожі статті