+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 24.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Хто проводитиме реконструкції 48 амбулаторій у Рівненській області? Саме сьогодні відбулось розкриття тендерних пропозицій І та ІІ етапів. Загалом за проектом Світового банку на Рівненщині заплановано проведення  реконструкції 105 лікарських амбулаторій. Тож скільки триватиме процедура тендеру та які фірми подали заявки на участь, подробиці дивіться у наступному сюжеті.

Вода в Басівкутському озері не відповідає ані хімічним ані бактеороголічним ані навіть паразитологічним показникам. Такі результати перевірки водойми оприлюднили фахівці Рівненського обласного лабораторного центру МОЗу. Сьогодні в Рівному відбулась нарада з представниками Управління житлово–комунального господарства та керівниками профільних управлінь. В ході наради було прийнято рішення,створити робочу групу для постійного моніторингу та аналізу щодо санітарно – хімічних показників в озері Басів Кут,З метою запобігання виникнення інфекційних та паразитарних захворювань вжити заходів щодо попередження населення про утримання від купання в озері Басів Кут, а саме: встановити відповідні таблички із застережливими написами навколо озера.

Наближається літо, а це означає що багато дітвори буде гратись на подвір’ї  і батьки в свою чергу хотіли би бачити їх біля свого будинку на дитячому майданчику де вони безпечно та весело проводять час. Цього року планується побудувати у Рівному декілька десятків майданчиів в різних мікрорайонах міста. Де саме вони мають зявитись - розповість Катерина Сірук.

Як стати успішним бізнесменом та співпрацювати з країнами ЄС? Про це розповідали на тренінгу «Розвиток бізнесу в сучасних умовах та вихід на європейські ринки». Які країни є пріоритетними у співпраці та яку продукцію потребує Європа?

Про це дивіться у програмі "Новини Рівного на "Сфера ТВ".

Схожі статті