+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 23.04.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Про несправедливість заявляли представники ОСББ міста на черговій сесії Рівнеради. Кажуть, співфінансування на капітальні ремонти для будинків з ОСББ та тих, кого обслуговують ЖЕКи різне. Тож, чи вирішилось це питання? 

На Рівненщині зростає кількість охочих скористатися «зеленим тарифом». В минулому році таких користувачів було 15, у цьому році ця цифра зросла до 70. Також в області з’явилася перша біогазова станція, яка виробляє електроенергію з метану. Офіційне відкриття відбулося ще восени, але установка досі не може повноцінно розпочати свою роботу. Чому саме – питання вивчали журналісти Сфера ТВ.

Рівненщина на кілька днів стала медовою столицею України. В Олександрію на «бджолярський круг» з’їхалися півтисячі пасічників із з Київської, Дніпропетровської, Харківської, Житомирської, Черкаської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської областей та навіть з Польщі.  На медовій зустрічі побували і наш журналісти. 

 І на продовження теми. Від традиції виробництва меду, до експорту на світові ринки – саме про ці перспективи говорили за круглим столом представники влади, бізнесу та громадськості у Рівному. А також спільними зусиллями намагалися знайти шляхи вирішення проблемних питань на медовому ринку. І хоча й Україна є одним з найбільших експортерів меду у світі, у нас є чимало проблем на законодавчому рівні, стверджують експерти. 

Такі маленькі, а вже виборюють свої перші кубки. Діти з всіх областей зібрались у басейні «Авангард» на відкритий кубок рівненської області під назвою «РЕД ШАРК» серед юнаків та дівчаток. Побували на змаганнях і журналісти "Сфера ТВ". 

Схожі статті