+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 22.05.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Гідрометцентр попереджає про суттєве погіршення погодніх умов. Сьогодні, ввечері та впродовж завтрішнього дня по усій території Рівненської області очікується гроза, град, шквали поривів вітру 15 – 20 м/с.Тому будьте обачні перебуваючи на вулиці. Остерігайтесь частин конструкцій та предметів, які нависають на будівлях, обірваних дротів від ліній електромереж. По можливості не проходьте біля рекламних щитів та дерев (особливо старих), а також не паркуйте біля них автомобілі. У випадку надзвичайної події телефонуйте за номером "101".

Хто скільки отримує та чи у повному обсязі розраховуються з робітниками? Це питання сьогодні піднімали на засідання тимчасової комісії щодо погашення заборгованості з виплати заробітних плат, пенсій та стипендій. Разом з тим, чиновники та підприємці намагалися вирішити основну проблему – на підприємствах адмінперсонал отримує захмарні заробітні плати, а рядові працівники навіть не дотягують до мінімальної. Також мова йшла і про чималі порушення у питанні заробітних плат. 

Суд постановив: апеляційну скаргу управління ДАБІ щодо будівництва на Гайдамацькій, 13б слуги феміди залишили без задоволення. Тож, як проходило засідання у Житомирському суді цього разу, які були аргументи доведення своєї правоти в учасників процесу?

Григорій Максим’як продовжує керувати Рівненським обласним онкодиспансером. На сесії обласної ради погодили контракт з головним лікарем. Нагадаємо, що цього року рішення приймали 9 членів конкурсної комісії. Обирали вони між Олександром Ткачом та Григорієм Максим'яком. Останній вже був очільником лікарні близько 30 років. Разом з тим, нова постанова Міністерства охорони здоров’я передбачає нові правила та критерії відбору головного лікаря. Тому депутат Рівненської обласної ради Микола Кучерук мав зауваження щодо процесу голосування за головного лікаря.

Покладання квітів та декламація віршів. Саме так пройшла у Рівному чергова річниця з нагоди відзначення Дня перепоховання українського поета, художника  та громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі. Побували на урочистостях і журналісти "Сфера ТВ".

Схожі статті