+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 21.10.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

Четверту річницю Революції Гідності відзначають сьогодні українці. Зранку рівняни покладали квіти до могил загиблих на кладовищі. Поминальні лампадки запалили біля Дошки Пам`яті Героям Небесної Сотні та Героям, загиблим в зоні АТО. 

Перемога чи поразка? Так, на майдані Незалежності у Рівному розгорнули фотовиставку приурочену Дню Гідності та Свободи. Частина світлин привезені із зони АТО, інша ж зроблені професійною рукою рівненського фотомитця Сергія Бусленка під час Майдану. Деякі перехожі з болем згадують ті буремні для українців часи, інші ж з сумом констатують – що змін таки не дочекалися. 

Майже без даху і без паркану. Так, мова йде Рівненський військовий госпіталь. Там бетонний паркан мало не валиться на перехожих, а перекриття даху потребує негайного ремонту. Просити гроші на проведення ремонтних робіт керівництво закладу прийшло до обласних депутатів. Чи отримають вони кошти? 

Згуртовані та успішні. Мешканці ,будинку за адресою  Пластова 10 розповіли про свої успіхи. Незважаючи на пенсійний вік вони встигають і лад у себе навести і плани на майбутнє скласти. Як це вдається?

Щасливі, бо вагітні. У Рівному фінішував восьмий проект «Пузата мама». До речі, цього року організатори вперше провели його восени.

Схожі статті