+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 21.06.2018 (ВІДЕО)

АНОНС:

Знову гроші, і знову на Авангард. На черговій сесії Рівненської міської ради депутати проголосували за виділення 20 мільйонів на реконструкцію стадіону. Перед прийняттям такого рішення між депутатами пройшло жваве обговорення цього питання. 

Реформа служби крові: донором зможуть стати не тільки місцеві, а й люди з областей.  З’явиться реєстр донорів. У ньому люди зможуть залишити свої контакти, інформацію про себе і в будь-який момент до нього матимуть змогу звернутися із центрів прийому крові. Це стане можливим лише після того, як міністерство охорони здоров’я ухвалить відповідну програму. Які ще зміни чекають на українців в рамках угоди з Європейським Союзом?

Відродження та розвиток авіаперевезень. Саме це обговорювали на  однойменному форумі, де зібрались експерти та представники різних установ пов’язаних з регіональними аеропортами. Говорили про сучасні вимоги та покращення умов обслуговування. Представники  Асоціації  аеропортів України підписали меморандум про співпрацю з нашим містом.

Легка атлетика та спортивна гра "Полювання на лисиць". Про ці пікантні спортивні подробиці із життя міського голови Рівного Володимира Хомка мало хто знає. Сам він жартує, що не завжди був такої великої комплекції. Які спортивні здобутки має Володимир Хомко та які види спорту любить дивитися по телевізору, дивіться — у прямій мові очільника Рівного.

Які перспективи формування ОТГ у Березнівському районі? Про це говорили у Березному. У публічному обговоренні взяли участь міський, селищний  та сільські голови, секретарі та депутати  місцевих рад Березнівського району, керівництво районних органів влади, а також активні громадяни. Більше про перспективи децентралізації на Березнівщині знають журналісти "Сфера ТВ".

Схожі статті