+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 20.12.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

На трасі Київ – Одеса через снігопад десятки фур простоюють у блокаді. Вантажівки застрягли на межі київської та черкаської областей. Ситуація настільки складна, що керівництво Нацполіції та ДСНС туди діставалися  гелікоптером, аби оцінити реальний масштаб транспортного колапсу. Заметіль сьогодні вирувала весь день і на Рівненщині. Чи всі дороги обласного центру безпечні?  

Жити у 2018 будемо не гірше ніж у 2017 році. У цьому запевнив міський голова Рівного володимир Хомко на засіданні виконавчого комітету міста. Там сьогодні затверджували проекти бюджету Рівного на наступні роки.  На що будуть розподілятися кошти? 

На Рівненщині спалах африканської чуми. У Гощанському районі виявили загибель тварин у трьох підсобних господарствах жителів села Франівка. Нині затверджено план з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичних осередків, зон захисту та нагляду. Нагадаємо, що на початку грудня на території підсобного господарства Городищенської виправної колонії № 96 свині теж захворіли на африканську чуму.

Продавати комунальне майно відтепер місто зможе дорожче. Відповідний меморандум про співпрацю підписали сьогодні  у Рівному з державним підприємством «СЕТАМ».  Які перспективи тепер відкриються перед містом та що це дасть підприємству?Підбили підсумки. У прокуратурі Рівненської області нагородили переможців регіонального конкурсу студентських робіт присвяченому прокурорсько-слідчій діяльності. Учасники презентували 37, творчих робіт на 2 різні теми,  комісія ж  відібрала найкращі з них. 

У Рівному засяяла вогниками головна ялинка міста. Подивитись на неї зібралося чимало рівнян. Урочистості, концерт та святковий настрій 0 усе це  бачили журналісти Сфера ТВ. 

 

Схожі статті