+380673870816 +380673870816

Новини Рівного від 19.12.2017 (ВІДЕО)

АНОНС:

На скандальному будівництві біля музею  знову почалися роботи. На вулиці Толстого у Рівному сьогодні, попри свято, метушаться будівельники. До будівельного майданчику привезли техніку, якою забивають палі. Окрім того, на території поставили охоронну будку та завезли частину будівельних матеріалів. Нагадаємо, що раніше на цій земельній ділянці біля краєзнавчого музею мав зводити багатоповерхівку «Стоград», але після пікетів активістів та музейників фірма відмовилася від проекту. Планує будувати багатоповерхівку тепер орендар земельної ділянки — «Українська інвестиційна промислова група».

Навідалися у гості із обшуком. У правоохоронних органах триває розслідування кримінального провадження, пов’язаного із державними закупівлями будівельних матеріалів. Хто в полі зору прокуратури і до кого навідалися із обшуками?

Дива трапляються. Святий Миколай завітав сьогодні до маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Рівненської дитячої обласної лікарні . З ініціативи благодійного фонду «Скарбниця надії» малеча традиційно отримала не лише омріяні подарунки ,а й заряд новорічного позитивного настрою.  

 І гарно і тепло Так, мешканці будинку Кольорова 23 всього за кілька місяців вирішили свою багаторічну проблему. Зокрема, мова йде про постійний холод у помешканнях. Взявши участь у міській муніципальній програмі вони утеплили свій будинок і декорували його. 

 У п’ятий клас із офіційними документами. Так, у Рівненській класичній гімназії «Престиж» дотримуються цікавих традицій. Зокрема, учні, які перейшли у п’ятий клас, урочисто отримують авторську академічну книгу гімназиста. Що це означає для самих школярів і їхніх батьків? 

 Колядували та щедрували. Вже традиційно у МЕГУ пройшов  конкурс колядників. Студенти намагались не тільки здивувати журі  аутентичними піснями, а й представили до їхньої уваги театральні постановки. 

Схожі статті